Hej alle!
Jeg sidder nu og holder min pause! Den yngste dreng på 6, Erik har en ven på besøg som hedder Rasmus, så de sidder heldigvis bare og hygger sig med Lego Ninjago og Phineas og Ferb.... og jeg har absolut ingen anelse om, hvor Peter på 10 år er. De to drenge springer frem og tilbage, og jeg ved stort set kun hvor de er, når de vil have mig til at gøre eller lave noget. Blikkenslagerne/håndarbejderne, som arbejder udenfor på rørene, spiser både morgenmad og frokost sammen med os. Det er to drenge på omkring min alder og midt i tyverne, så jeg har det ikke så godt med at gå udenfor og få fat i Henrik, hvis jeg har et spørgsmål. Jeg synes, mit arbejde er lidt fesent i forhold til deres.
Ja, Henrik købte en majskylling i går, så jeg tilbød at lave mad, for jeg fandt ud af, at de har en stegeso. Jeg bad mor ringe til mig, når hun engang fik pause, så jeg kunne få opskriften på plads, og da jeg fik tjekket husets inventar, gik jeg ud og købte ind... og jeg for ikke vild!!! Yes!
Jeg gik ind i både Aldi, Fakta og Netto, før jeg fandt ud af, at rodfrugter i fryserummene kun findes om vinteren! Så jeg måtte vende hjem godt harm og prøve at finde på, hvad jeg ellers kunne komme under kyllingen... jeg begynder kl. 3 for de spiser som regel tidligt.
Jeg sætter rodfrugter/hvad man nu har i bunden af stegesoen, putter en god håndfuld frisk persille, en spiseske tør estragon og en teske timien sammen i, renser kyllingen og putter salt og peber på og indeni, og lægger kyllingen på grøntsagerne. Låg over og ind i kold ovn. Så giver jeg den halvanden time, inden jeg tager kyllingen ud og sætter den ind i ovnen på grill og gør skindet sprødt.
Jeg glæder mig til at se, hvad de siger til det.. og til at se om jeg kan lave det præcis ligesom mors.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar